Tamplar (5 locuri de munca disponibile)

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta tamplari cu experienta pentru diferite proiecte din Bergen si din apropiere.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti formare profesionala in domeniu. Experienta indelungata poate compensa lipsa formarii profesionale, insa. Angajatorul prefera sa aveti 3-4 ani de experienta in domeniu si sa va pricepeti foarte bine sa instalati tavane. De asemenea, trebuie sa puteti citi desene tehnice si trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa. Nu in ultimul rand, trebuie sa fiti  o persoana comunicativa si prietenoasa.

Alte informatii: este un loc de munca permanent, full-time. Veti lucra 37,5 ore pe saptamana. Salariul va fi cuprins intre 181,50 si 190 de coroane pe ora, in functie de experienta si calificari. De asemenea, angajatorul va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati. Pentru mai multe detalii: Espen E. Sæverud sau Bjørn Kjetil Husby at +47 55 50 02 00 sau trimiteti e-mail pe adresa  [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

Bygg Bemanning AS

Kjøkkelvikbrekkene 20
5178 LODDEFJORD
E-mail: [email protected]

Web: www.bygg-bemanning.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments