Vikingi.ro se prezinta ca o platforma online ce doreste sa adune prin intermediul internetului cati mai multi romani din tarile scandinave. Aici aveti posibilitatea sa intrati in legatura cu alti conationali, puteti afla stiri noi cu referire la tarile scandinave, si nu in ultimul rand sa discutati pe forum cu privire la problemele ce va framanta … Pentru inceput trebuie mentionat faptul ca , este necesara crearea unui cont pentru a avea acces la forum, pentru a comenta articolele, pentru a discuta pe chat si chiar video-chat integrat, fara sa instalati nici un program in plus. Recomand cu caldura sa va competati profilul din forum deoarece acela este mai complet. Desi profilul din site este pe deplin conectat la cel din forum, profilul din forum are mai multe campuri si este mai bine stratificat. Tot o recomandare care duce aproape la obligatie, este si completarea in profil a locatiei actuale. Nu e vorba de dezvaluiri de identitate si prostii de genul asta dar astfel am putea sa ne raportam mai usor in discutii fata de ceilalti. Pot afla ca X sta in Oslo, Norvegia sau in Chisinau, Moldova. Nu va mai trebui sa intreb de unde e etc. 

Acest site trebuie sa aduca ceva mai multa interactivitate si sa implice pe deplin membrii site-ului. Astfel voi alege colaboratori din fiecare tara scandinava pentru redactarea articolelor, blogeri, moderatori pentru forum samd  Putem sa-i numim si „staff” sau cum vreti voi dar toti trebuie sa colaboram. Consider ca am facut cumva si pe aceasta cale un anunt oficial si astept doleantele voastre accesand rubrica contact din site.

Dorinta mea este ca aici sa dovedim bun simt, si respect fata de semenii nostrii. Circ ieftin, scandal si injuraturi vad si aud destul la TV. Vedeti si voi ca asta nu duce la nimic bun. Stiu ca vor fi si provocatori care au dorinta bolnava de a semana ura si dezbinare. Asadar voi penaliza cu banarea sau suspendarea contului. Nu vreau sa fac pe politistul, pe jandarmul aici. Ma bazez pe buna crestere, dar sti cu totii sa avem si haiduci printre noi. Va recomand sa citici cu atentie regulamentul site-ului. 

Tot pe aceasta cale, fac un apel la toti transportatorii cu licenta sau privati, la micii patroni care doresc sa-si faca cunoscut business-ul si pe aceasta cale. Totul este gratis, si nu am intentia sa favorizez pe nimeni. Daca vrem sa fim capitalisti trebuie sa acceptam ideea ca putina concurenta face bine pentru consumatori. 

Am lansat si o pagina de Facebook si v-as ruga sa dati „Like” pentru ca vestea sa mearga mai departe. Tot prin intermediul acelei pagini, puteti tine legatura cu noi.

Da, stiu bine, chiar daca am investit mult timp si munca in acest proiect, pe ici pe colo am facut si greseli de continut sau altele. V-as ruga sa imi comunicati aceste lucruri prin intermediul rubricii „Contact” . Astept cu caldura sugestiile voastre si asteptarile de la acest proiect. Astea fiind spuse, transmit urarile de bine si sanatate catre voi si va mai astept …