gsp.ro relateaza:

Federațiile din Danemarca și Norvegia, co-organizatorii Euro 2020, cer ajutorul forului european pentru a putea găzdui turneul final din luna decembrie

S-a vorbit mult de problemele financiare din jurul Europeanului feminin de handbal, programat între 3 și 20 decembrie, în Norvegia și Danemarca. Președintele federației norvegiene, Kåre Geir Lio a anunțat de acum mai bine de o lună că țara sa nu va mai putea susține turneul final dacă meciurile se vor juca fără spectatori, din cauza pandemiei de COVID-19.

Omologul său danez, Per Bertelsen a ridicat aceeași problemă. „Danemarca poate renunța la găzduirea parțială a Campionatului European dacă Federația Europeană de Handbal (EHF) nu oferă nicio garanție financiară”, a declarat Bertelsen pentru cotidianul BT.

România este calificată la Euro 2020 și va face parte din grupa D, care se joacă la Trondheim (Norvegia). Echipa pregătită de Bogdan Burcea și Robert Licu va întâlni, în ordine, Germania (3 decembrie), Polonia (5 decembrie) și Norvegia (7 decembrie).

Citiți mai mult pe gsp.ro.

Comentati folosind contul Facebook

comments