Personal pescarie  – Islanda
Unde? Nordul Islandei

Despre locul de munca: veti lucra la o ferma de pesti si va veti ocupa de ingrijirea acestora (curatenie, hrana). Uneori va trebui sa va ocupati de elemente de constructie in jurul fermei.  Veti lucra in intervalul orar 07:00-15:00

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa fiti o persoana muncitoare, responsabila si punctuala. De asemenea, trebuie sa va placa pestii si sa va descurcati daca aveti de construit un loc de nou pentru acestia, de exemplu. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa va adaptati foarte repede la clima din aceasta zona.

Ce ofera angajatorul? Un salariu competitiv, un mediu de lucru placut, un loc de munca stabil si permanent, in regim full time.

Va intereseaza locul de munca? Puteti sa va inregistrati folosind link-ul urmator: www.vinnumalastofnun.is/eures si trecand “fishfarm” in dreptul angajatorului.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments