Tamplar

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de munca:  se cauta 5 tamplari pentru diferite proiecte din Bergen, Norvegia. Veti lucra la cladiri recent construite, in mare parte si veti face parte dintr-o echipa. Angajatorul va pune la dispozitie ustensilele de care aveti nevoie, dar si haine de lucru. 

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti cel putin 3 ani experienta in domeniu (care sa poata fi dovedita cu acte). De asemenea, trebuie sa aveti o conditie fizica foarte buna si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU norvegiana (de baza). Sunt apreciate: responsabilitatea, punctualitatea si eficienta. Trebuie sa puteti lucra atat independent, cat si in echipa.

Va intereseaza locul de munca? Puteti aplica folosind link-ul urmator: https://secure.webtemp.no/WebtempCVPortal/default.aspx?k=101&langset=44&_ga=1.166604603.400468544.1467893537

Pentru alte informatii:

Sylwia         [email protected] 

Despre angajator:

Clockwork Bemanning AS

Kanalveien 62 5822 BERGEN

Persoana de contact: Aleksandra, e-post: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments