Persoana care sa se ocupe de livrari

Unde? Viborg – Skive – Holstebro, Danemarca

Despre locul de muncă: se cauta persoane care sa se ocupe de livrari in Viborg-Skive-Holstebro. Veti lucra de la 3 dimineata pana la 7 dimineata, astfel incat clientii sa primeasca dimineata ziarele/revistele comandate. Uneori, duminica veti lucra pana la 10 dimineata. Veti lucra 6 zile pe saptamana si veti folosi un scuter, pe care il puteti lua de firma. In fiecare noapte veti livra intre 300 si 550 de reviste/ziare. La inceput va merge o persoana cu experienta cu dumneavoastra, pentru a va arata traseul si pentru a va invata tot ce aveti nevoie.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa puteti conduce un scuter si trebuie sa aveti in vedere ca veti lucra afara, asa ca trebuie sa fiti pregatiti pentru conditii meteo nefavorabile. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza, avand in vedere ca echipa este una international.

Alte informatii: veti avea un contract pe cel putin 6 luni, care ulterior poate fi prelungit, in functie de cum va intelegeti cu angajatorul. Firma angajatoare nu va poate asigura cazare, dar va poate ajuta sa gasiti un loc in care sa stati.

Vă interesează locul de muncă? Puteti trimite CV-ul folosind optiunea “Send e-mail” din josul paginii http://www.dao.as/language/en/

Despre angajator:

DAO Distribution A/S

Telefon: 72330850

Fax: 75720300

Persoana de contact: Jeanette Mark Gottlieb

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments