Tamplari independenti (8 locuri de munca disponibile)

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: la inceputul lui ianuarie 2017, angajatorul incepe cateva proiecte noi, pentru care cauta in prezent tamplari. Veti lucra la cladiri de apartamente, dar si la case. Printre sarcinile dumneavoastra se vor numara: lucrari de constructie, ridicare de ziduri, instalarea usilor si a ferestrelor, dar si lucrari cu gips. Veti lucra atat in interior, cat si in exterior.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: angajatorul isi doreste persoane care au experienta de cel putin trei ani in domeniu. De asemenea, trebuie sa puteti citi si intelege desene tehnice si trebuie sa urmati anumite proceduri din partea firmei. Nu in ultimul rand, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza SAU intr-o limba nordica.

Alte informatii: aveti posibilitatea sa lucrati la proiecte indelungate si veti primi compensatie de calatorie. De asemenea, angajatorul va pune la dispozitie haine de lucru si ustensilele de care aveti nevoie. Daca nu aveti deja cazare, angajatorul va poate ajuta si in aceasta privinta.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail   [email protected], in limba engleza si cat mai curand

Despre angajator:

Skuteviken Personell AS

Fjøsangerveien 68
5068 BERGEN
Telefon: 09125
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments