Pizzer

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: o patiserie din Oslo, in care seara se serveste pizza este un cautarea unei persoane care sa pregateasca o pizza delicioasa pentru client. Acest local se deschide in decembrie.  Va veti ocupa de pregatirea aluatului, apoi de aranjarea fiecarei pizza, de pregatirea sosurilor si a garniturilor. De asemenea, va veti implica in dezvoltarea unor retete, impreuna cu proprietarul localului si va veti asigura ca totul decurge foarte bine in bucatarie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti cel putin 5 ani de experienta in domeniu. De asemenea, trebuie sa puteti pregati pizza de la cap la coada si trebuie sa lucrati foarte bine cu sefii dumneavoastra. In plus, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa socializati foarte deschis cu colegii de bucatarie.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand, impreuna cu o fotografie si recomandari de la fostii angajatori, daca este posibil.

Despre angajator:

BOULANGERIE M AS

Sigurd Hoels vei 45
0655 OSLO
E-mail: [email protected]

Web: https://www.facebook.com/boulangeriemoslo/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments