Barman (5 locuri de muncă disponibile)
Unde? Oslo, Norvegia ââ

 
Despre locul de muncă: veți lucra într-un local în care se pune foarte mult accent pe mâncarea sănătoasă. Angajatorul își dorește ca cei ce intră în acest local să aibă parte de mâncare de tip fusion. Așadar, băuturile sunt la fel de importante. Veți lucra într-o echipă tânără, în care se pune accentul pe colegialitate. Angajatorul își dorește să aibă o echipă foarte bine închegată, în care să existe mai mult prieteni decât colegi.

 

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fii o persoană energică, pozitivă, prietenoasă. De asemenea, trebuie să ai experiență de cel puțin doi ani ca barman și să ai cunoștințe despre ce înseamnă să lucrezi repede și bine pentru a pregăti diferite băuturi pentru clienți. În plus, trebuie să socializezi foarte bine cu cei din jurul tău, indiferent că este vorba despre colegi sau despre clienți. De asemenea, trebuie să vorbești foarte bine în limba engleză. Dacă știi și norvegiană, vei avea un avantaj în fața celorlalți candidați.
Te interesează locul de muncă? Trimite CV-ul și scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

 

Despre angajator:
Sumo Solli Plass
Henrik Ibsens gate 90 0255 OSLO
E-mail: [email protected]
Persoană de contact: John Dahl Lohne

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments