Șofer/mecanic

Unde? Ödeshög, Suedia

 

Despre locul de muncă: se caută o persoană care să conducă una-trei zile pe săptămână și care să ajute la diferite reparații la mașini în restul timpului. Veți lucra într-un atelier auto. De asemenea, vă veți ajuta colegii atunci când au nevoie de un sfat sau de ajutor la repararea diferitelor autoturisme. Este un loc de muncă full-time, cu contract, pe o perioadă nedeterminată.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți limba engleză, pentru a putea comunica cu ceilalți colegi din echipă, dar și cu clienții, atunci când e nevoie. De asemenea, trebuie să vă pricepeți la reparat mașini și să aveți cunoștințe despre autoturisme de diferite tipuri. În plus, trebuie să aveți permis, categoria C, pentru a putea conduce atunci când este nevoie să lucrați ca șofer. Trebuie să cunoașteți și regulile de circulați din Suedia, pentru a vă descurca bine.

 

Despre salariu/cazare veți discuta direct cu angajatorul.

 

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând, pentru a putea face parte din această echipă!

Despre angajator:

BOETS BILDEMONTERING AB

Boet Sågen 59992 Ödeshög

Telefon:   0144-20040

Fax:   0144-20070

E-mail: [email protected]

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments