Dădacă în limba engleză

Unde? Stockholm, Suedia

 

Despre locul de muncă: este un loc de muncă part-time. Vei lucra de aproximativ trei ori pe săptămână, ca dădacă în limba engleză. În fiecare din cele trei zile vei lucra circa două ore și jumătate, pentru o familie din Stockholm. Locul de muncă este disponibil de la începutul lunii aprilie. Familia pentru care vei lucra își dorește să te integreze și să te facă să te simți ca parte din familie. Te vei juca cu copii și îi vei ajuta la diferite activități.

Ce condiții trebuie să îndeplinești, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fii o persoană energică, responsabilă, cu o atitudine pozitivă, căreia să îi placă să se joace cu copii și să îi învețe diferite lucruri. Familia angajatoare preferă să poți colabora cu ea pe termen lung. Trebuie să ști engleză foarte bine, întrucât familia dorește ca cei mici să își exerseze limba engleză cu tine. Vei avea un avantaj dacă ai experiență în pedagogie și în a lucra cu copii.

 

Te interesează acest loc de muncă, având în vedere că este unul flexibil și part-time? Trimite CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând.

 

Pentru alte informații, poți folosi următoarele date de contact: 020-31 09 00 sau adresa de e-mail [email protected].

 

Despre angajator:

UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB

Skeppargatan 27 11452 STOCKHOLM

Telefon: 020-310900

Persoană de contact: Josefin Plan ( 08-310900 sau adresa de e-mail: e-post: [email protected])

 

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro  nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments