Tâmplari (10 locuri de muncă disponibile) 

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută tâmplari pentru diferite proiecte care se desfășoară în jurul orașului Bergen. Veți lucra pentru o companie care este contractată de diferite alte companii.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză sau norvegiană. Trebuie să aveți experiență îndelungată în tâmplărie. Trebuie să puteți lucra independent, dar și în echipă și trebuie să puteți citi desene tehnice. Nu în ultimul rând, trebuie să aveți o atitudine pozitivă față de cei din echipa în care veți lucra. Dacă aveți propria mașină, veți avea un avantaj.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul până pe 31 mai 2016 pe adresa de email [email protected], împreună cu 2-3 referințe de la foștii angajatori (date de contact)
Despre angajator:

ON OFF Bemanning
Kanalveien 55, 5068 Bergen

TLF: +47 55 90 47 60

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: jobb.blocket.se

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments