Hostess (băieți și fete)

Unde? Svenska Mässan, Göteborg, Suedia

Despre locul de muncă: veți lucra ca hostess la un congres medical care va avea loc în Svenska Mässan, Göteborg, în perioada 1-4 iunie. Vă veți ocupa de primirea oaspeților, dar și de standul cu informații despre congres.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți fluent engleză (nu este nevoie să știți suedeză pentru acest eveniment), trebuie să fiți o persoană zâmbitoare și comunicativă. De asemenea, trebuie să fiți o persoană flexibilă și să puteți să vă descurcați în toate zilele congresului.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, însoțit de o fotografie pe adresa de e-mail [email protected], cu subiectul Congress staff Gbg cât mai curând.

Despre angajator:

MEMU Svensk Mässbemanning

55305 JÖNKÖPING

Phone: 036 10 00 19

E-mail: [email protected]

MEMU Svensk Mässbemanning este o companie care se ocupă de organizarea evenimentelor încă din 1997 și anual are grijă de circa 50-60 de evenimente. Pentru a vă face o părere mai clară, puteți urmări și video-ul https://www.youtube.com/watch?v=0sh86v4e0gQ&feature=youtu.be

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments