Instalatori (15 locuri de muncă disponibile)

Unde? Oslo, Drammen, Ski, Bærum, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută instalatori care au experiență în a lucra la sisteme sanitare, sisteme de ventilație, sisteme de încălzire și aspersoare

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență de cel puțin trei ani ca instalator în Norvegia, Suedia sau Danemarca. De asemenea, trebuie să aveți permis de conducere, categoria B. Dacă aveți formare profesională ca instalator, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați, dar nu este o condiție obligatorie. Este esențial însă să puteți comunica fluent în limba engleză SAU în norvegiană.

Ce oferă angajatorul? Posibilitatea unei colaborări pe termen lung (cel puțin până în 2018), un salariu competitiv și un mediu de lucru stabil.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, însoțit de o fotografie și referințe de la foști angajatori (cel puțin două) pe adresa de e-mail [email protected] până pe 22 mai 2016.

Despre angajator: 

Clockwork Bemanning AS

Hvamsvingen 7, 2013 Skjetten

Web: http://www.cwork.no/

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: jobb.blocket.se

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments