Sofer pentru un microbuz turistic

Unde? Norvegiei

Despre locul de muncă: se cauta un sofer pentru un microbuz cu scop turistic. Locul de munca este disponibil in perioada decembrie 2016 – martie 2017. Veti conduce microbuzul de 16 locuri, astfel incat pasagerii se vor putea bucura de luminile nordice. Ghidul turistic  ce va va insoti va povesti pasagerilor despre frumusetile Norvegiei. De asemenea, uneori va trebui sa ajutati ghidul turistic la sarcini precum: aprinderea unui foc de tabara, veti servi masa oaspetilor in natura, veti incarca/descarca anumite materiale. Veti lucra in timpul noptii, adica de la 5 dupa-amiaza pana la 2 dimineata. Trebuie sa luati in considerare faptul ca locul de munca presupune sa conduceti in conditii extreme uneori (gheata). Fiecare tur se termina in locul din care a inceput: Tromsø

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti permis de conducere, categoria D1. De asemenea, trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si trebuie sa aveti o conditie fizica foarte bine. Nu uitati ca trebuie sa puteti lucra si la temperaturi foarte scazute. Daca aveti experienta in fotografie, atunci veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, la fel cum se va intampla daca va descurcati sa folositi calculatorul.

Alte informatii: angajatorul va asigura un salariu competitiv si un loc de munca permanent. De asemenea, veti lucra intr-o echipa prietenoasa si veti beneficia de sprijinul angajatorului, cand veti avea nevoie. Pentru mai multe detalii: Virginie Ramasco, tlf. 484 60 081

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], in limba engleza si cat mai curand, inainte de sfarsitul lunii noiembrie. De asemenea, trebuie sa trimiteti o copie a permisului de conducere, dar si o scrisoare de intentie scurta, in care sa prezentati cateva motive pentru care ati fi candidatul ideal pentru acest loc de munca.

Despre angajator:

Wandering Owl AS

Sommerlystvegen 7A
9012 TROMSØ
Telefon: 484 60 081
E-mail: [email protected]

Web: www.wanderingowl.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments