Ospatar

Unde? MOSJØEN, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un ospatar, care sa lucreze intr-un restaurant din MOSJØEN. Va veti ocupa de servirea preparatelor si a bauturilor pentru oaspeti. In general, aici vin turisti din alte tari.  

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: preferabil ar fi sa aveti experienta in domeniu si sa fiti o persoana sociabila si deschisa. Trebuie sa intelgeti ca este important ca toti oaspetii sa-si primeasca comenzile cat mai repede, pentru a fi multumite de serviciile din restaurant. In plus, trebuie neaparat sa puteti comunica fluent in limba engleza. Daca vorbiti si norvegiana, cu atat mai bine, dar nu este o conditie obligatorie.

Pentru alte informatii: [email protected] / tlf. +47 413 27 517

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul cat mai curand pe adresa de e-mail: [email protected], inainte de sfarsitul lunii ianuarie 2017

Despre angajator:

Sneppen Cafe

Strandgt. 24
8657 MOSJØEN
Email: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments