Instalator

Unde? Oslo, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un instalator, care sa lucreze la diferite proiecte din Oslo, capitala Norvegiei.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti cel putin 3 ani de experienta relevanta in domeniu (care sa poata fi dovedita cu acte). De asemenea, trebuie sa puteti lucra conform unor termene limita de finalizare a proiectelor. Trebuie sa puteti citi desene tehnice si trebuie sa va pricepeti la instalarea geamurilor. In plus, trebuie neaparat sa sa stiti limba engleza. Daca stiti si notiuni de baza de norvegiana, cu atat mai bine.

Alte informatii: veti avea un contract, iar angajatorul va poate ajuta in privinta documentelor, daca aveti nevoie. De asemenea, veti avea asigurare medicala si cotizatii pentru pensie. Pentru mai multe detalii: Aleksandra [email protected]  sau Sylwia [email protected]

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], in limba engleza si cat mai curand. Trebuie sa atasati si doua numere de contact de la fostii angajatori.

Despre angajator:

Clockwork Bemanning AS

Frydenbergveien 48 0575 OSLO

Persoana de contact: Aleksandra, e-post: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments