Personal pentru curățenie

Unde? Göteborg, Kungsbacka, Malmö și Lund, Suedia

Despre locul de muncă: veți lucra de luni până vineri, în intervalul orar 8:00-17:00. Puteți opta pentru un loc de muncă cu normă întreagă sau cu jumătate de normă. Vă veți ocupa de curățenie în case și apartamente private.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți cel puțin un an de experiență care poate fi dovedită în domeniu, trebuie să fiți o persoană prietenoasă și de încredere. De asemenea, trebuie să vorbiți engleză sau suedeză (nu e neapărat să știți suedeză). În plus, trebuie să aveți un permis de muncă în Suedia și trebuie să lucrați la această firmă pentru cel puțin 12 luni. Dacă e nevoie, va trebui să aduceți și cazierul.

Alte informații: salariul este cuprins între 130 și 145 de coroane pe oră. În medie, o persoană care lucrează la această firmă este plătită cu 138 de coroane pe oră. Angajatorul vă pune la dispoziție și telefon de serviciu cu apeluri gratuite și internet gratuit, bonus pentru anumite perioade și asigurare medical.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] sau puteți aplica online pe site-ul http://www.homework.se/apply.

Despre angajator:

HomeWork® AB

Box 3044 40010 Göteborg

Phone:  0770-22 22 22

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments