Personal pentru curatenie

Unde? Islanda

Despre locul de munca: se cauta doua persoane pentru curatenie in Bakki Húsavík, Islanda. Va veti ocupa de curatenie si de pastrarea ei in incinta cladirii, atat in spatiile publice, cat si in birouri/camere. Veti lucra  de luni pana vineri, in intervalul 08:00-16:00 si o data pe luna veti lucra si in weekend. Aplicantii pot avea intre 25 si 70 de ani.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca: trebuie să puteti comunica fluent in limba engleza. De asemenea, trebuie sa fiti persoane responsabile, comunicative, punctuale si de incredere. Nu in ultimul rand, trebuie sa aveti o conditie fizica buna.

Alte informatii: angajatorul pune la dispozitie camere pentru angajati, daca nu aveti deja cazare, iar salariul va fi conform contractului colectiv de munca.

Vă interesează locul de muncă? Puteti folosi link-ul urmator, pentru a aplica pentru unul dintre aceste locuri de munca: http://www.vinnumalastofnun.is/eures, pana pe 20 iulie, iar in dreptul angajatorului trebuie sa scrieti „bakki”

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments