Personal pentru o cafenea

Unde? Malmö, Suedia

Despre locul de muncă: veți lucra într-o cafenea realizată după un concept franțuzesc, care se află chiar în inima Malmö. Vă veți ocupa de curățenie, de spălat vase și veți ajuta bucătarii când e nevoie. Puteți aplica pentru un loc de muncă part-time sau full-time, în funcție de posibilitățile dumneavoastră.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă?  Trebuie să fiți o persoană prietenoasă, cu o condiție fizică bună și să fiți o persoană flexibilă. Angajatorul va aprecia dacă aveți experiență într-o cafenea, dar nu este o condiție obligatorie. În plus, trebuie să puteți comunica fluent în engleză SAU suedeză.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție pe adresa de e-mail: [email protected] cât mai curând.

Despre angajator:

Tahrir AB

Norra Grängesbergsgatan 18 C 21143 Malmö

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments