Personal pentru curățenie

Unde? Oslo, Bergen și împrejurimi, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută personal pentru curățenie. Deocamdată, compania pentru care veți lucra are proiecte în Oslo, Bergen și zonele din împrejurimi. Veți putea alege unde doriți să lucrați, în funcție de cum vă convine mai bine. 

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vă doriți un loc de muncă cu un program flexibil. De asemenea, trebuie să fiți dispuși să faceți curat în casele unor oameni care contractează compania pentru care lucrați. Preferabil ar fi să aveți experiență în domeniu. Trebuie să fiți o persoană punctuală, comunicativă și deschisă. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți vorbi în limba engleză sau în norvegiană.

Vă interesează locul de muncă? Puteți trimite CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând sau puteți suna la numărul de telefon 91603121, dacă aveți întrebări referitoare la locul de muncă. Persoană de contact: Erik Dalland

Despre angajator:

Wipe AS

Halfdan Kjerulfs gate 4 5017 BERGEN

Telefon: 91603121

Web: http://www.wipe.no/

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments