Personal pentru curățenie

Unde? Holte, Danemarca

Despre locurile de muncă: se caută personal care să lucreze la o firmă de curățenie din Danemarca, Holte. Angajatorul are nevoie să lucrați în diferite hoteluri care au contractat această firmă de curățenie. Vă veți ocupa de îngrijirea camerelor de hotel și vă veți asigura că oaspeții au tot ce le trebuie: prosoape curate, lenjerii de pat și că în camere este curățenie.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană căreia să îi placă să lucreze, trebuie să fiți dispuși să lucrați conform unor procedure specifice și trebuie să aveți o atitudine profesională față de colegi și oaspeți. În plus, angajatorul preferă oameni care au deja experiență de cel puțin un an în domeniu. De asemenea, trebuie să fiți dispuși să lucrați cel puțin 15 ore pe săptămână și în weekend, o dată la două săptămâni. Angajatorul dorește să puteți comunica fluent în engleză SAU daneză și să fiți mereu atenți la detalii.

Ce oferă angajatorul? Un salariu conform contractului colectiv de muncă, cazare gratuită, scurte călătorii, contract cu asigurare medicală inclusă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul, împreună cu o scrisoare în care să motivați de ce vă doriți acest loc de muncă pe adresa de e-mail [email protected]. În plus, trebuie să atașați și o fotografie recentă.

Despre angajator:

VISION SERVICE ApS

Telefon: 70702107

Persoană de contact: Kasper Willemoes

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments