Personal pentru ferme

Unde? Danemarca

Despre locurile de muncă: se caută personal pentru mai multe ferme din Danemarca. În funcție de posturile libere, puteți obține un contract pe o perioadă de timp mai scurtă sau mai lungă și vă veți ocupa de mulsul vacilor, veți avea grijă de porci sau veți avea diferite sarcini în jurul fermei (curățenie, organizare)

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Preferabil ar fi să aveți experiență în domeniu, însă nu este o condiție obligatorie. De asemenea, trebuie să vorbiți fluent limba engleză și trebuie să lucrați cu spor și cu o atitudine profesională.

Ce oferă angajatorul? Un salariu conform contractului colectiv de muncă, cazare gratuită, scurte călătorii, contract cu asigurare medicală inclusă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected]

Despre angajator:

VIKAR EXPERTEN ApS

Telefon: 72623584

Persoană de contact: Andreas Kauders

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments