Livrări ziare/pachete

Unde? Roskilde, la 25 de km de Copenhaga, Danemarca

Despre locul de muncă: vă veți ocupa de distribuirea ziarelor dimineața, dar și de distribuirea unor pachete mici. Veți începe la 2 dimineața și veți termina în jur de ora 6, 7. Veți lucra șase zile pe săptămână și trebuie să lucrați între 25 și 30 de ore pe săptămână. În general, veți lucra conducând un scuter. Angajatorul dorește să îl păstrați în aceeași condiție în care îl primiți. În plus, în primele două luni veți avea scuter de la firmă, dar apoi, angajatorul preferă să vă achiziționați propriul scuter.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Se caută persoane responsabile, care se pot descurca să lucreze independent și care să fie precise. În plus, trebuie să aveți o condiție fizică bună și trebuie să puteți comunica fluent în limba engleză. Trebuie să luați în considerare faptul că uneori va trebui să lucrați în weekend și de sărbători.

Ce oferă angajatorul? Salariu de 2000 de euro pe lună, înainte de taxe. Dacă aveți nevoie, angajatorul vă poate ajuta să găsiți cazare.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected]  cât mai curând. Dacă aveți alte întrebări, puteți folosi următorul număr de contact: +45 70 22 64 05 (Gry Dahl)

Despre angajator:

NORDTRANS
Telefon: 70206405
Persoană de contact: Peter Dahl

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments