Despre locul de munca: Se va munci intr-o ferma cu lucratori din diverse tari, cu oportunitati de dezvoltare a abilitatilor de munca si socializare. Compania promoveaza respectul reciproc, responsabilitatea si increderea reciproca intre lucratori.

Firma: GREENPEAS, cu adreasa in Eskemosevej, 8, DK-5853, Oerbaek, Danemarca

Cerinte:  Varsta minimă 18 ani; Munca depusa solicita conditie fizica buna

Limbi straine: Nu se solicita o lb. straina, dar cunoasterea lb. engleze constituie un avantaj

Salariu: Plata muncii este in functie de cantitatea culeasa in ladite, caserole cu gramaj specific. Salariul este 0.6 euro brut/kg + 12,5% alocatie de concediu. Impozitul si contributiile sociale se vor deduce din salariu conform legislatiei daneze.

Alte beneficii: Cazarea se face in rulote; in camping sunt disponibile: bucatarie, sala de mese, toalete, baie cu dusuri, masini de spalat, internet Wireless . Taxa de cazare platita de lucrator/pe zi este de 8 euro si acopera inclusiv gazul, apa si electricitatea. Transportul dus-intors Romania-Danemarca este in responsabilitatea lucratorului. Pentru transportul de la locul cazarii la locul de munca sau pentru cumparaturi, angajatorul va pune la dispozitia lucratorilor un autobuz, contracost pentru 1,5 euro/zi/persoana; optional, lucratorii pot sa isi aleaga alt mijloc de transport la locul de munca. Mai multe informatii despre cazare si transport se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com

Durata contract: iunie – octombrie 2018. Program de lucru 30-40 ore, 6 zile/saptamana.

Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita un CV model EUROPASS, in lb. romana sau in lb. engleza, cu poza inclusa, pe adresa de email: [email protected]. Termen limita pentru trimiterea aplicatiilor – 20 februarie 2018. Instructiunile de aplicare se gasesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Preselectia aplicantilor se face de angajator. Invitarea la selectie a persoanelor pre-selectate se va face de catre consilierii EURES. Selectia va avea loc spre finalul lunii februarie 2018, in Ramnicu-Valcea. Detaliile referitoare la data, locatia si programul selectiei vor fi trimise NUMAI persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu.

Eures

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

 

 

 

Comentati folosind contul Facebook

comments