Receptioner la un hotel (pe timp de noapte)

Unde? Reykjavík, Islanda

Despre locul de munca: veti primi oaspetii si va veti ocupa de check-inul si check out-ul acestora. De asemenea, va trebui sa le oferiti sfaturi despre ce pot vizita, in cazul in care intreaba si va trebui sa raspundeti la telefon, pentru ca uneori vor suna oaspeti sa intrebe daca exista camere disponibile.

Ce conditii trebuie sa indepliniti? Trebuie sa puteti comunica foarte bine in limba engleza, pentru ca oaspetii sunt turisti straini. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana respectuoasa, responsabila si punctuala. Angajatorul isi doreste sa aveti experienta in industria hoteliera. Nu in ultimul rand, trebuie sa aveti peste 22 de ani.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected], folosind la titlul e-mailului „Gestamóttaka – Næturvörður”.  De asemenea, puteti aplica folosind link-ul urmator pana pe 31 decembrie www.vinnumalastofnun.is/eures si trebuie sa treceti “night” in dreptul angajatorului.

Despre angajator:

CenterHotels

www.centerhotels.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments