Ospatar

Unde? HARØY, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta ospatari, care sa lucreze in perioada mai-septembrie 2017. Sunt doua locuri de munca disponibile la Ona and Finnøy Havstuer. In functie  de cum va descurcati, contractul poate fi prelungit, dupa perioada mentionata mai sus. Veti lucra in Møre & Romsdal si in Lofoten.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: se cauta persoane flexibile, comunicative, sociabile si zambitoare. Trebuie sa lucrati repede si bine, pentru ca toti clientii sa-si primeasca comenzile la timp. Veti lucra mai mult in timpul pranzului, dar si la banchete. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza sau in orice limba Nordica. Politica angajatorului este sa foloseasca produse proaspete, astfel incat toate preparatele sa fie delicioase.

Alte informatii: angajatorul va pune la dispozitie un loc de munca unde provocarea este cuvantul cheie. De asemeenea, angajatorul va poate pune la dispozitie cazare, iar despre salariu veti discuta direct cu el.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail:  [email protected]  cat mai curand. Pentru alte informatii, aveti la dispozitie numerele de telefon (+47) 932 25 969 / (+47) 71 27 58 50 sau www.classicnorway.no

Despre angajator:

Ona og Finnøy Havstuer

Finnøy
6487 HARØY
Telefon: 71 27 58 50
E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments