Sushi chef

Unde? Örebro, Norvegia

Despre locul de muncă: se cauta un bucatar, care sa pregateasca sushi intr-un restaurant micut din Orebro. Trebuie sa aveti cunostinte de baza despre pregatirea sushi, iar la locul de munca veti avea parte si de un scurt training pe aceasta tema.   Locul de munca este disponibil din aprilie 2017, iar primele 3 luni vor fi de proba. In functie de cum decurge aceasta perioada, veti avea un contract permanent apoi.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie sa aveti cunostinte de baza despre pregatirea sushi. Trebuie sa va placa sa lucrati in echipa si trebuie sa fiti o persoana responsabila, sociabila si comunicativa. In plus, trebuie sa puteti comunic fluent in limba engleza.

Ce ofera angajatorul? Un salariu competitiv (intre 25.000 si 35.000 de coroane pe luna, in functie de calificari si experienta), un program flexibil, ajutor in a gasi cazare, daca aveti nevoie.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail:  [email protected]  cat mai curand sau pe adresa de e-mail [email protected].  Persoane de contact: Frans Jonsson sau Head Chef Mr Johnson – +46 19 32 03 30

Despre angajator:
East West Sushi AB

Engelbrektsgatan 8
70212 Örebro
SverigeTelefon: +46 19 320330
E-mail: [email protected]

Web: http://www.eastwestsushi.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments