Persoane care sa  se ocupe de plantarea copacilor

Unde? Hammerdal, Jämtland, la 65 km distanta de Östersund, Suedia

Despre locul de munca: ideea principala este sa se planteze cat mai multi copaci in Suedia. O parte din profituri vor fi redirectionate catre un proiect social din Nepal. Este vorba despre un loc de munca sezonier, disponibil in perioada 4 aprilie – 4 septembrie 2017. Angajatorul va poate pune la dispozitie cazare la un pret rezonabil. In fiecare zi veti merge la lucru cu masina, impreuna cu team leader-ul echpei. O echipa de cinci oameni se va ocupa de plantarea a circa 10,000 de copaci in fiecare zi. In apropierea locului in care veti lucra va fi un loc amenajat special pentru pauzele pe care le veti lua. Veti petrece cate 9 ore in padure in fiecare zi. Va veti aduce propria mancare pentru pranz, iar in ceea ce priveste cazarea, acolo veti avea tot ce va trebuie pentru a gati si pentru a face curatenie.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? In primul rand conteaza sa aveti o conditie fizica foarte buna, pentru ca este un loc de munca provocator din punct de vedere fizic. De asemenea, este indicat sa nu aveti alergii.  Experienta in domeniu este preferabila, dar nu obligatorie si trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cat mai curand.

Despre angajator:

Sunds Skogstjänst AB

Håxås 435 83070 Hammerdal

Telefon: 070-8145577

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments