Grădinar

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: trebuie să vă pasioneze tot ce are legătură cu grădinăritul și trebuie să aveți idei interesante despre cum ar trebui să arate o grădină. De asemenea, trebuie să fiți dispuși să lucrați în Norvegia pe o perioadă mai îndelungată. Puteți opta pentru un loc de muncă part-time sau full-time

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență care să poată fi dovedită în domeniu, trebuie să fiți o persoană bine organizată și să aveți idei interesante despre cum să arate o grădină. În plus, trebuie să vorbiți fluent engleză, o limbă nordică sau poloneză

Ce oferă angajatorul? Un salariu competitiv, posibilitatea unui loc de muncă permanent, dezvoltare profesională. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta să găsiți un loc în care să stați și vă poate îndruma în privința actelor de care aveți nevoie pentru a lucra în Norvegia. Nu în ultimul rând, angajatorul vă pune la dispoziție bilete pentru a ajunge în Norvegia, dacă veniți din afara țării.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail  [email protected] până pe 29 iunie 2016, în limba engleză.

Despre angajator:

Agile Bemanning AS

Skuteviksbodene 13
5035 BERGEN
Agile Bemanning AS este o companie de recrutare de personal din Norvegia, care s-a deschis în 2014. În prezent, firma de recrutare are peste 100 de companii pentru care găsește angajați.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments