Personal pentru curățenie

Unde? Oslo, Norvegia

 Despre locul de muncă: veți face curățenie în apartamente, în spații comune din clădiri și în zonele în care lucrează alți angajați. Vă veți ocupa de schimbarea lenjeriilor în apartamente, de schimbarea prosoapelor și trebuie să vă asigurați că în apartamente totul este în regulă. Veți lucra între 8:00 și 18:00, câte 3-4 ture pe săptămână. Deși locurile de muncă disponibile acum sunt temporare, ele pot deveni permanente, în funcție de cum vă înțelegeți cu angajatorul.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență în industria hotelieră, trebuie să vorbiți fluent engleză, o limbă nordică sau poloneză. De asemenea, trebuie să fiți persoane prietenoase, comunicative, responsabile și de încredere. Nu în ultimul rând, trebuie să fiți flexibili în privința programului.

Ce oferă angajatorul: un salariu competitiv și posibilitatea de a lucra într-o zonă centrală din Oslo.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail [email protected], în limba engleză

Despre angajator:

Bjorvika Apartments AS

Schweigaards gate 15 B
0191 OSLO
Web: www.bjorvika-apartments.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments