Zidar

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută zugravi zidari, care să lucreze la diferite proiecte. Uneori va trebui să începeți clădiri de la zero și veți lucra într-o echipă internațională. În fiecare săptămână veți lucra 37,5 ore pe săptămână.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în domeniu și trebuie să aveți referințe de la foștii angajatori. De asemenea, trebuie să puteți lucra structurat, conform unui plan. Trebuie să fiți persoane bine organizate, atente de la detalii. În același timp, trebuie să puteți comunica fluent în engleză, o limbă nordică sau poloneză.

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru plăcut, proiecte variante, un salariu competitiv. De asemenea, se oferă posibilitatea angajării permanente în cadrul companiei, ustensilele necesare la locul de muncă și sprijin în găsirea unei locuințe, dacă nu aveți deja unde să stați. Nu în ultimul rând, dacă veniți din afara Norvegiei, angajatorul va plăti biletele de avion.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul cât mai curând pe adresa de e-mail  [email protected]

Despre angajator:

AGILE BEMANNING AS

Lønningsflaten 13
5258 BLOMSTERDALEN

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments