Zidar

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: veți lucra ca zidar și veți lucra atât în interior, cât și în exterior, în funcție de proiectele pe care veți fi desemnați. În general, veți lucra la clădiri care încep să fie construite de la zero.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență ca zidar. De asemenea, trebuie să fiți atenți la detalii și trebuie să știți cum să citiți desene tehnice. Este important să puteți comunica foarte bine cu cei din jur, pentru că veți lucra în echipă, astfel încât să terminați fiecare lucrare în timp util și pentru ca totul să fie de calitate. În același timp, trebuie să vorbiți o limbă nordică, engleză sau poloneză.

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru bun, posibilitatea de a lucra la proiecte diverse și interesante, un salariu competitiv și posibilitatea angajării pe termen lung. De asemenea, angajatorul vă pune la dispoziție ustensilele de care aveți nevoie la lucru și, în același timp, vă poate ajuta în privința cazării și a actelor de care aveți nevoie pentru a lucra în Norvegia. Nu în ultimul rând, angajatorul vă oferă bilete de transport pentru a ajunge în Norvegia, dacă veniți din afara țării.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail  [email protected] până pe 29 iunie 2016, în limba engleză.

Despre angajator:

Agile Bemanning AS

Skuteviksbodene 13
5035 BERGEN
Agile Bemanning AS este o companie de recrutare de personal din Norvegia, care s-a deschis în 2014. În prezent, firma de recrutare are peste 100 de companii pentru care găsește angajați.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments