Dadaca

Unde? Djursholm, Suedia

Despre locul de munca: se cauta o dadaca part-time, care sa vorbeasca in limba engleza cu cei mici. Veti avea grija de copii cate 2 ore si jumatate pe zi, cinci zile pe saptaman. Saptamana pentru care veti lucra locuieste in Djursholm. Cei doi micuti au 7, respectiv 4 ani.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa vorbiti fluent engleza si trebuie sa va descurcati foarte bine si in scris. Familia isi doreste ca micutii sa exerseze aceasta limba cat mai mult. De asemenea, preferabil ar fi sa aveti cursuri de pedagogie sau experienta in a lucra cu cei mici. Trebuie sa fiti o persoana energica, dornica sa petreaca timpul cu copiii. E important sa stiti sa ii stimulati pe cei mici atat psihic, cat si fizic.

Va intereseaza locul de munca? Trebuie sa aplicati folosing link-ul urmator: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/ cat mai curand.

Doriti si alte informatii? Sunati la 020-31 09 00 sau trimiteti un e-mail pe adresa [email protected]

Despre angajator:

UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB

Skeppargatan 27 11452 STOCKHOLM

Telefon: 020-310900

Persoana de contact: Josefin, telefon 1: 020-310900

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments