Personal pentru curatenie

Unde? Stockholm, Suedia

Despre locul de munca: o familie din Stockholm cauta o persoana care sa se ocupe de curatenie, intrucat ei nu au timp. Va veti ocupa de ingrijirea casei: curatenie, spalat rufe.  Veti face paturile, veti duce gunoiul, veti sterge praful. Veti lucra 4 ore pe zi luni, marti si miercuri, respectiv 5 ore joia si vinerea. Unoeri s-ar putea sa fiti nevoiti sa lucrati mai mult, in functie si de posibilitatile dumneavoastra.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti experienta in domeniu. De asemenea, angajatorul prefera persoanele care au referinte de la fosti angajatori. Trebuie sa fiti o persoane bine organizata, responsabila, prietenoasa si comunicativa. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul pe adresa de e-mail: [email protected] cat mai curand

Despre angajator:

FamilyFriend AB

Banérgatan 55 11553 STOCKHOLM

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments