Bucătar pentru preparate reci

Unde? TRONDHEIM, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar care să se ocupe de preparate reci. În bucătărie va trebui să vă asigurați că mereu este curățenie. De asemenea, veți colabora cu bucătarul care se ocupă de pregătirea pizzei. Este un loc de muncă full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți formare profesională ca bucătar sau să aveți experiență îndelungată ca bucătar. De asemenea, trebuie să vă placă să pregătiți bucate cu specific Italian. Nu în ultimul rând, trebuie să vorbiți fluent limba engleză (dacă știți și italiană, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați)

Alte informații: salariul va fi cuprins între 20.000 și 25.000 de coroane pe lună, în funcție de experiență și calificări. De regulă, echipa din bucătărie este formată din 12-15 persoane, pentru că vara este un sezon destul de aglomerat.

Restaurantul se află în centrul orașului Trondheim.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected], atașând și o fotografie. La subiectul e-mailului trebuie să scrieți Cook/Chef.

Despre angajator:

Una Pizzeria e Bar

Beddingen 14
7014 TRONDHEIM
E-mail: [email protected]

Web: www.unapizzeria.no

Una Pizzeria e Bar face parte din grupul Fratigruppen. Pentru a vă face o idée despre restaurant, puteți accesa site-ul www.restauranteritrondheim.no

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments