Barman/chelner (2 locuri de muncă disponibile)

Unde? Fredrikstad, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută barman/chelner, care să poată comunica fluent în limba engleză. Locul de muncă este unul cu normă întreagă, disponibil pentru trei luni, cu posibilitatea de prelungire.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să aveți experiență ca barman/ospătar. De asemenea, trebuie să vorbiți fluent engleză, pentru că veți servi în mare parte turiști care vin să se bucure de frumusețile Norvegiei. Nu în ultimul rând, trebuie să fiți o persoană responsabilă, punctuală și comunicativă.

Alte informații: salariul îl veți stabili împreună cu angajatorul. Orele lucrate suplimentar se plătesc cu 40% în plus. Angajatorul oferă și cazare și masă.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] până pe 30 iunie 2016.

Pentru mai multe informații, aveți la dispoziție următoarele date de contact: David Mathisen at +358 505870763 sau e-mail pe adresa [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
51004 Tartu, Estland
Telefon: +358 505870763
E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway este o agenție de recrutare de personal din Norvegia, care în prezent caută barman/ospătar pentru un hotel din Fredrikstad. Hotelul se află într-o zonă foarte frumoasă. Dacă vreți să vedeți mai multe informații despre Fredrikstad, puteți accesa site-ul www.visitnorway.com/no/reisemal/ostlandet/fredrikstad

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments