Receptioner in limba engleza

Unde? FREDRIKSTAD, Norvegia

Despre locul de munca: veti lucra drept receptioner la un hotel din FREDRIKSTAD, in limba engleza. Este un loc de munca cu norma intreaga, disponibil pentru trei luni, cu posibilitate de prelungire.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Trebuie sa aveti un nivel bun de limba engleza (conversational si scris). Daca stiti si o limba Nordica, veti avea un avantaj in fata celorlalti candidati, dar nu este o conditie obligatorie. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana sociabila si comunicativa.

Alte informatii: orele lucrate suplimentar se platesc cu 40% mai mult.Angajatorul ofera cazare si masa.

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail [email protected] pan ape 30 iunie 2016.

Daca aveti intrebari, puteti folosi urmatoarele date de contact: David Mathisen, tel +358 505870763 sau e-mail [email protected]

Despre angajator:

Job Norway NUF

Aleksandri 9
1601 FREDRIKSTAD
Telefon: (+358) 505870763
Fax: (+372) 733 6372

E-mail: [email protected]

Web: www.jobnorway.no

Job Norway este o agentie de recrutare de personal. Acum cauta un receptioner in limba engleza. Pentru mai multe informatii despre Fredrikstad, puteti accesa www.visitnorway.com/no/reisemal/ostlandet/fredrikstad

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

 

Comentati folosind contul Facebook

comments