Bucătar

Unde? MEISTERVIK, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un bucătar care să aibă o viziune nouă asupra mâncării, căruia să îi placă să gătească și care să fie pasionat de bucătărie. Angajatorul dorește să începeți să lucrați de pe 15 noiembrie 2016. Este un loc de muncă full-time și veți colabora cu o întreagă echipă.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în industria hotelieră și trebuie să aveți experiență de cel puțin cinci ani în ceea ce privește a fi bucătar a la carte. De asemenea, trebuie să puteți vorbi fluent limba engleză. Cunoașterea oricărei alte limbi străine va constitui un avantaj pentru dumneavoastră.

Alte informații: salariul este negociabil și veți discuta despre acest aspect cu angajatorul. De asemenea, angajatorul vă poate oferi cazare, dacă aveți nevoie.

 Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected] com cât mai curând, înainte de 14 august 2016.

Pentru mai multe informații: Restaurant Manager Milla Mielikainen/ E-mail:[email protected] / [email protected]

Despre angajator:

Malangen resort AS

Skutvik
9055 MEISTERVIK
Telefon: +47 77 655 800
E-mail: [email protected]

Web: www.malangen.com

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments