Mecanic

Unde? Norvegia

Despre locul de muncă: o firmă din Islanda caută un mecanic pentru un loc de muncă temporar în Norvegia. Veți lucra în ture, prin rotație. Locul de muncă este disponibil până în septembrie, cu posibilitate de prelungire.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să fiți o persoană muncitoare, să vă pricepeți la reparația unor utilaje mari. În plus, angajatorul își dorește o persoană care să aibă experiență ca mecanic. Nu în ultimul rând, este esențial să puteți comunica fluent în limba engleză.

Alte informații: angajatorul oferă un mediu de lucru stabil. Despre salariu veți discuta direct cu angajatorul.

Vă intereseză locul de muncă? Puteți aplica folosind link-ul următor: job on www.istak.is/en/, secțiunea Job Application sau puteți trimite CV-ul pe adresa de e-mail [email protected]. Pentru mai multe informații: Alma Sigurðardóttir, tel. +354 5302706

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments