Asistent

Unde? VOSS, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută un asistent energic și comunicativ. Veți răspunde la e-mailuri și veți ține legătura cu clienții companiei. De asemenea, vă veți ocupa de rezervări și veți răspunde la telefon. Angajatorul are nevoie să începeți cât mai curând.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebuie să vorbiți fluent limba engleză și trebuie să cunoașteți limba foarte bine și la nivel de scris. De asemenea, trebuie să știți să folosiți foarte bine programele din Microsoft Office și trebuie să fiți o persoană comunicativă, punctuală, bine organizată și cu o atitudine pozitivă. Nu în ultimul rând, trebuie să puteți lucra fără să fiți mereu supravegheați.

Vă interesează locul de muncă? Treimiteți CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected]

Pentru alte informații: +47 95 20 80 36

Despre angajator:

Nordic Ventures AS

Postboks 578
5703 VOSS
E-post: [email protected]

Web: www.nordicventures.com

Nordic Ventures este o companie care a fost deschisă în 1998 și are două sedii: unul în Gudvangen și celălalt în Voss.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments