Patiser sef

Unde? FLORØ , Norvegia

Despre locul de munca: se cauta patiser sef pentru o mica brutarie/patiserie din Floro,  Norvegia. Va veti ocupa de dulciuri. In present, firma are 7 angajati, insa angajatorul si-a propus sa se extinda. Puteti contribui cu idei, in cazul in care aveti o imaginatie bogata. Angajatorul chiar apreciaza aceste tipuri de idei. Veti lucra 37,5 ore pe saptamana. Este un loc de munca permanent si este disponibil incepand din aprilie/mai.

Ce conditii trebuie sa indepliniti, pentru a obtine locul de munca? Angajatorul isi doreste o persoana cu formare profesionala in domeniu si, preferabil experienta. De asemenea, trebuie sa fiti o persoana atenta la detalii si sa va placa partea legata de decoratiuni, astfel incat produsele pe care le faceti sa fie gustoase, dar si placute din punct de vedere vizual. Trebuie sa fiti o persoana flexibila in privinta programului si, daca e nevoie, sa puteti lucra si noaptea uneori. Trebuie sa puteti comunica fluent in limba engleza si, daca se poate, sa aveti permis de conducere pentru a va deplasa mai repede de la/panala lucru.

Pentru alte detalii: Widar sau Anne Salte: +47 91634764,

Va intereseaza locul de munca? Trimiteti CV-ul in limba engleza pe adresa de e-mail [email protected]  cat mai curand

Despre angajator:

Florø Bakeri og Konditori AS

Hjellegata 2 6900 FLORØ

E-mail: [email protected]

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: ec.europa.eu

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments