Persoane care să conducă sănii trase de câini (15 locuri de muncă disponibile)

Unde?  BJØRNEVATN, Finnmark, Norvegia

Depre locul de muncă: veți conduce sănii trase de căini pe zăpadă. De obicei, în sezonul rece, turiștii vor să se bucure de astfel de experiențe interesante în Norvegia. Locul de muncă este disponibil în perioada septembrie/octombrie 2016 – martie/aprilie 2017.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă: trebuie să aveți experiență în domeniu. De asemenea, trebuie să aveți peste 18 ani și permis de conducere, categoria B. Trebuie să vorbiți fluent limba engleză și dacă puteți comunica și în germană sau franceză, veți avea un avantaj în fața celorlalți candidați.

Alte informații: salariul va fi conform normelor norvegiene și va depinde de calificările și experiența dumneavoastră. Angajatorul oferă și cazare, dacă nu aveți deja.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul în limba engleză pe adresa de e-mail [email protected]  până pe 30 august 2016.

Pentru alte informații: Alexander Johansson, tel. +47 467 62 945

Despre angajator:

Kirkenes Snowhotel

Sandnesdalen 14
9910 BJØRNEVATN
E-mail: [email protected]

Web: www.kirkenessnowhotel.com

Kirkenes Snowhotel are cel mai mare număr de câini Husky din Finnmark: peste 160 de câini și peste 20 de persoane care conduc sănii trase de câini, Angajații sunt din mai multe țări din Europa, Așadar, veți lucra într-un colectiv internațional.

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments