Sudor

Unde? Bergen, Norvegia

Despre locul de muncă: se caută sudori, care să lucreze la diferite proiecte din Bergen și dimprejurul orașului. Este un loc de muncă full-time, permanent.

Ce condiții trebuie să îndepliniți, pentru a obține locul de muncă? Trebui să aveți formare profesională ca sudor și să aveți experiență de cel puțin trei ani în domeniu. De asemenea, trebuie să lucrați organizat și bine. Trebuie să puteți lucra atât independent, cât și în echipă. Angajatorul preferă persoane sociabile, comunicative, care să poată vorbi fluent engleză SAU o limbă nordică.

Ce oferă angajatorul? Un mediu de lucru bun, salariu competitiv și asigurare medical, posibilitatea angajării permanente, dar și ajutor în privința actelor de angajare. De asemenea, angajatorul vă poate ajuta în privința cazării, dacă nu aveți deja un loc în care să stați. Nu în ultimul rând, angajatorul plătește biletul de transport până în Norvegia, dacă veniți din afara țării.

Vă interesează locul de muncă? Trimiteți CV-ul pe adresa de e-mail [email protected] cât mai curând, în limba engleză.

Despre angajator:

AGILE BEMANNING AS

Lønningsflaten 13
5258 BLOMSTERDALEN

NOTĂ: Site-ul www.vikingi.ro nu este agenție de recrutare și nu intermediază angajarea pentru posturile vacante publicate în anunțurile cu locuri de muncă. Persoanele interesate pot contacta în mod direct angajatorii, la adresele de contact care apar în cuprinsul anunțului.

Sursa: www.nav.no

A consemnat Lidia Rusu

Comentati folosind contul Facebook

comments