Gregorian Bivolaru este, de mai bine de sapte ani, pe lista celor mai cautati romani din lume. Liderul gruparii MISA este cercetat in tara pentru acuzatii extrem de grave, insa autotitatile romane nu au putut sa-l aduca, pana acum, in tara, pentru a fi judecat. Reporterii nefiltrat.ro au reusit, insa, sa localizeze cu precizie locul in care Bivolaru se afla in acest moment.

Oficial, Gregorian Bivolaru nu mai exista. Marele guru, care locuieste acum in Suedia, a cerut autoritatilor de acolo schimbarea numelui din buletin, inca de acum sase ani. In prezent, el se numeste Magnus Aurolsson, iar dupa ce a primit azil politic din partea Suediei, a devenit cetatean al acestui stat. Bivolaru are un pasaport cu care poate calatori oriunde doreste, insa iese foarte rar din Suedia, de teama sa nu fie arestat. Locuieste in Karlskrona, un orasel din sudul Suediei, pe strada Kyrkogatan, unde se afla si sediul unei fundatii care organizeaza cursuri de yoga. Ca o ironie a sortii, in capatul acestei strazi se afla o biserica lutherana.

In realitate, fundatia “Esoteric Orient Yoga”, cu sediul in oraselul suedez, este o filiala a Miscarii pentru Integrare in Absolut, avand-o ca initiatoare pe Georgiana Danet, o apropiata a lui Gregorian Bivolaru, despre care se spune ca l-a ajutat pe acesta sa se instaleze in Suedia. De altfel, in timp ce in romania, yoghnii lui Grig nu sunt vazuti cu ochi prea buni, MISA a devenit o miscare globala, fiind prezenta in: Danemarca, Finlanda, Germania, Anglia, Franta, Italia, Grecia, Ungaria, Cehia, Statele Unite, Canada, India sau Africa de Sud. Practic, din apartamentul sau aflat la cateva sute de metri de malul Marii Baltice, Bivolaru controleaza de la distanta destinele a zeci de mii de oameni si o face in liniste, fara sa fie deranjat in vreun fel de justitia romaneasca.

Articol preluat de pe Realitatea.net

Comentati folosind contul Facebook

comments