Wizz Air, compania aeriana low cost, a anuntat introducerea a noi trei rute cu plecari din Bucuresti catre Geneva, Oslo, Alghero (Italia) si retur.

Noile rute vor avea unda verde din mai 2013, iar preturile vor porni de la 92 de lei spre Alghero si 143 de lei spre Geneva si Oslo.

Aceste tarife implica un singur zbor cu taxe incluse si tariful maximum de rezervare. Cursele vor avea loc de doua ori pe saptamana, iar rezervarile incep din acest an.
In pivinta numarului de pasageri, compania este optimista si sustine ca „cresterea numarului de pasageri in Romania a fost peste media Wizz Air. In ultimii sase ani, ea s-a situat la 85%. Ne planificam sa transportam peste 3 milioane de pasageri in acest an, ceea ce reprezinta o cota foarte important in reteaua noastra”, potrivit lui Gyorgy Abran, Chief Commercial Officer.
In plus, pentru anul viitor, Wizz Air estimeaza o crestere a traficului cu 0,2 milioane de pasageri, de la 1,5 milioane in acest an. Pentru acest an, estimarile cu privire la transportul pasagerilor ajung la 12 milioane.
Wizz Air este cea mai mare companie low-cost din Europa Centrala si de Est, avand o flota e 39 de aeronave Airbus A320, 16 baze si peste 250 de rute.
Articol preluat de pe Manager.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments