Un suedez a ajuns la tribunal pentru ca a fost prins descarcand filme de pe site-urile de torrente The Pirate Bay si TorrentBytes. Este prima persoana din aceasta tara care trece prin asa ceva.

Oamenii legii, care au reusit sa puna mana pe calculatorul tanarului de 25 de ani, sustin ca acesta ar fi descarcat ilegal 60 de filme in perioada februarie – decembrie 2010. In joc au intrat 20th Century Fox, Sony si Paramount, care au produs filmele respective. Barbatul si-a recunoscut toate faptele. A spus insa ca nu a lasat productiile prea mult pe calculator, ca sa nu apuce si altii sa le descarce de la el.

Judecatorul a declarat, intr-adevar, ca tanarul este vinovat, insa n-a considerat ca trebuie pedepsit cu inchisoarea. I-a dat doar o amenda de 6.000 coroane suedeze, echivalentul a 900 dolari.

Procurorul n-a fost multumit de sentinta si a declarat ca va face recurs. Are timp pana pe 29 februarie. El a declarat ca fapta tanarului este echivalenta cu „mersul saptamanal intr-un magazin, timp de un an, la furat”.

Puteti citi de aici http://torrentfreak.com/worlds-unluckiest-bittorrent-pirate-fined-but-avoids-jail-120212/

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments