In primavara lui 2012, iubitorii de moda si calitate la cel mai bun pret au noi motive de bucurie. H&M deschide magazine in alte cinci orase din tara – Arad, Craiova, Iasi, Braila si Suceava.

H&M respecta promisiunea de a fi mai aproape de fanii din tara. In lunile aprilie si mai au loc deschiderile celor cinci unitati din Arad (Atrium Mall), Iasi (Palas Iasi), Craiova (Electroputere Parc), Braila (Promenada Mall) si Suceava (Iulius Mall).

In cei aproximativ 1600 m2 inchiriati in fiecare centru comercial, fanii H&M vor gasi produse moderne, de calitate, la preturi accesibile. Cu aceste noi deschideri din tara, echipa H&M Romania se mareste, in fiecare magazin urmand sa lucreze o echipa de aproximativ 20-25 de angajati.

Retailerul suedez de fashion Hennes&Mauritz a patruns pe piata din Romania in primavara anului trecut, cand a deschis primul magazin in AFI Palace Cotroceni, pe 25 martie. In anul 2011, planul de expansiune a inclus, pe langa cele 6 magazine deschise in Bucuresti, cinci dintre cele mai mari orase din tara: Brasov, Cluj, Timisoara, Oradea si Constanta.

Articol preluat de AICI

Comentati folosind contul Facebook

comments