http://www.desktopwallpapers.ro/main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=9995&g2_serialNumber=2Un muzeu dedicat legendarului grup suedez ABBA se va deschide anul viitor, în aprilie, în Stockholm, unde fanii vor putea afla mai multe despre cariera și viețile personale ale membrilor grupului, informează The Local.

Un plan în acest sens exista de mai mulți ani, însă era vorba de un spațiu din centrul capitalei suedeze. Planul a eșuat, iar acum a fost reluat.

„A fost o vreme când ne gândeam să înfiinţăm doar un muzeu ABBA şi nimic altceva, dar Benny (Benny Andersson, n.r.) şi cu mine am vrut să ne înscriem într-un context mai larg (…), iar acesta este istoria muzicii suedeze de succes”, a spus Björn Ulvaeus, unul din membrii grupului.

„Am ezitat în faţa ideii de a deveni un obiect într-un muzeu, înainte de a muri (…), dar acum înţeleg că (…) noi am creat împreună ceva uriaş”, iar „această poveste a noastră, asemănătoare celei a Cenuşăresei, merită să fie povestită”, a adăugat el.

Ulvaeus a precizat că muzeul nu va fi unul convențional, doar cu imagini și costume purtate de membrii grupului, ci și cu activități interactive. Toți cei patru membri și-au dat acordul pentru materialele folosite în acest muzeu.

Articol preluat de pe B1.ro

Comentati folosind contul Facebook

comments