University of CopenhagenDanemarca, Suedia si Norvegia sunt cunoscute nu doar pentru standardele ridicate de viaţă, dar şi pentru calitatea indiscutabilă a învăţământului universitar, care, în multe cazuri, se desfăşoară gratis şi în limba engleză.

Ţările nordice sunt cunoscute pentru standardele ridicate de viaţă, dar şi pentru calitatea ireproşabilă a învăţământului universitar, care, în multe cazuri, se desfăşoară în limba engleză, cu  costuri 0 sau foarte reduse . Conform Educativa, peste 800 de programe de licenţă şi de master, fără taxe de şcolarizare, sunt disponibile, în cele 3 ţări, în acest moment.

Universităţile de cercetare din ţările nordice se numără printre cele mai bune din lume. În  topul QS, University of Copenhagen figurează pe locul 51, Lund University, pe 71, University of Uppsala, pe 81, University of Oslo, pe locul 111 şi University of Bergen ocupă poziţia 145. Mai multe detalii despre învăţământul universitar în ţările scandinave oferă  UNIVERSALIO, pe 13 februarie, de la ora 18:00, la Grand Hotal Continental, Bucureşti, dar şi la Timisoara (Libraria Cărtureşti sau Cluj-Napoca (Hotel Fullton).

Articol preluat de pe http://incomemagazine.ro/

 

Comentati folosind contul Facebook

comments